14. června se na terase Rosmarin Business Centra, ve kterém se nachází náš pražský showroom, sešli přátelé dlažeb, obkladů a grilovaných pokrmů, aby se za doprovodu letních melodií inspirovali do nadcházejících vlahých večerů dobrým jídlem, pitím a samozřejmě i nějakou tou kachličkou. Odbornou diskuzi za doprovodu saxofonu vyvolala první česká výstava obkladů a dlažeb vhodných k servírování grilovaných pokrmů. Po vyhlášení nočního klidu po desáté hodině večerní se její účastníci odebrali k dalším konzultacím přímo do showroomu Archtiles v sedmém patře. V průběhu večera se podávali typické pokrmy české grilovačky, obohacené o méně netradiční pochoutky jako například ananas s kešu oříšky nebo kvalitní masový špekáček, který si hosté sami opékali na připravených prutech. Jako dárek na rozloučenou byla připravena speciální BBQ jahodová omáčka od šéfkuchaře Jana Pípala, kterou si mnozí pletli s marmeládou. Hostitelům to ale nevadilo, mnohem důležitější podle nich je, aby si lidé obecně nepletli pivo s vínem. Děkujeme za účast a uveřejňujeme pouze ty fotografie, které nejsou v rozporu s GDPR.